gavobevis-varmevarden-ab-sv-se beskuren

Till alla våra kunder och leverantörer vill vi på Värmevärden önska en God Jul och ett Gott Nytt År. Förra året önskade vi God Jul genom att skänka pengar till Min stora dag, men i år har vi istället valt att skänka pengar till UNICEFs katastrofarbete.

För oss på Värmevärden är det viktigt att stödja barn och ungdomar i deras utveckling, detta gör vi årligen i form av att sponsra lokala idrotts- och kulturevenemang. Däremot har barn världen över inte samma möjligheter som vi har i Sverige och detta vill vi, såhär i jultider, uppmärksamma. UNICEF är på plats i katastrofer och förser de drabbade med vatten, mat, tak över huvudet, filtar, kläder, vaccin och hälsovård. Sådana saker som många i Sverige tar för givet. UNICEF skyddar även barnen mot våld, övergrepp och exploatering.

Vi uppmanar därför leverantörer, kunder m.fl., som vill ge oss en julgåva, att skänka pengar till UNICEF – tillsammans kan vi sprida värme till fler barn i världen.

 

Julledighet under jul-och nyårshelgerna

Kundservice finns tillgängliga som vanligt, helgfria vardagar mellan kl 8-16 med lunchstängt mellan kl 12-13. Undantaget är fredagen den 2e januari 2015 då kundservice håller stängt hela dagen.

Felanmälan går att göra dygnet runt till vår jourservice, tel. 0200-75 16 66.

Se fler nyheter