Till alla våra kunder och leverantörer vill vi på Värmevärden önska en God Jul och ett Gott Nytt År. Årets gåva har röstats fram av Värmevärdens medarbetare och har skänkts till Barncancerfonden

Vi på Värmevärden värdesätter organisationer som jobbar för barnens rätt till vård samt en trygg och utvecklande uppväxt. Det är därför som vi väljer att ge gåvor till organisationer såsom Barncancerfonden, UNICEF och Min stora dag, samt sponsrar barn-och ungdomsaktiviteter på våra orter. Att i år kunna skänka HOPP genom Barncancerfonden värmer våra hjärtan – och vi hoppas kunna göra detsamma hos dig.

Barncancerfondens fantastiska arbete gör att ca 80 procent av barn som drabbas av cancer idag överlever. Barncancerfonden samlar in pengar för att förebygga och bekämpa cancer samtidigt som de ger råd och stöd till familjer som drabbats av cancer. Under 2014 har detta bl.a. inneburit 83 nya anslag till forskningsprojekt samt flera familje-och temaveckor. Vill du veta mer om Barncancerfondens arbete eller skänka din egen värmande gåva? Vänligen besök http://www.barncancerfonden.se/.

 

Julledighet under jul-och nyårshelgerna

Kundservice finns tillgängliga som vanligt, helgfria vardagar mellan kl 8-16 med lunchstängt mellan kl 12-13. Felanmälan går att göra dygnet runt till vår jourservice, tel. 0200-75 16 66.

Se fler nyheter