Idag har vi lanserat en uppdatering av vyn Mina fjärrvärmeleveranser på Mina sidor. Den stora skillnaden är framförallt för dig med timavläsning. Numera är statistiken uppdelad i tre olika flikar; Dygn, Månad och År. Uppdelningen ska underlätta för dig när du vill följa och exportera din statistik och det möjliggör för oss att i framtiden kunna utveckla Mina sidor ytterligare.

Du loggar in på Mina sidor här.

Bild Mina sidor

Mina sidor – tjänsten där du enkelt sköter dina energiärenden när det passar dig bäst

Mina sidor är en gratis portal för dig som fjärrvärmekund till Värmevärden. På Mina sidor kan du bland annat:

– Enkelt följa din energianvändning
– Exportera statistik till Excel
– Se och ladda hem dina fakturor, samt följa betalningsstatusen
– Starta och hantera din e-post- och/eller sms-prenumeration för avbrott

 

 

Se fler nyheter