MED ETT GLOBALT TANKESÄTT OCH LOKALT HJÄRTA VERKAR VI NU UNDER VARUMÄRKET ADVEN.

Värmevärden och Advens gemensamma resa påbörjades hösten år 2020 och under 2021 kom vår nya koncernledning, organisation och gemensamma strategi på plats. När vi nu går samman i det gemensamma varumärket Adven, når vi ännu en viktig milstolpe i vår ambition att bli den ledande partnern i energiomställningen.

Varför har ni gjort det här?

Värmevärdens styrka inom fjärrvärme och industrisamarbeten i Sverige samt Advens innovativa och skräddarsydda ”Energy as a service” modell för industrier och större fastigheter, kompletterar varandra. Tillsammans med partners, kunder och kommuner kan vi göra skillnad i en föränderlig värld. Vi hoppas att vårt gemensamma varumärke kan tydliggöra och driva på det syftet. Tillsammans för en framtid full av möjligheter.

Vad kommer att förändras för mig som kund?

Under hösten kommer du att märka av förändringen på flera olika sätt och vi har försökt sammanställa dessa på vår hemsida under Frågor & Svar. Nedan finner du ett urval:

  • Fakturan får nytt utseende med samma bankgironummer men i vissa fall ett nytt bolagsnamn.
  • Vår gemensamma kundservice nås nu via e-post kundservice@adven.com. Du kommer även fortsättningsvis att kunna nå oss på telefonnummer 0200-75 16 60.
  • Vi flyttar inom kort över till en ny gemensam hemsida.
  • Kundportalen Mina sidor får ett ansiktslyft och nytt namn – Mitt Adven.

Behöver jag göra någonting?

Nej, du behöver inte göra någonting i dagsläget – även om vi gärna ser att du går in och följer Adven på Facebook och LinkedIn. På lång sikt hoppas vi kunna erbjuda dig som kund ännu bättre service, vilket vi ser som en av fördelarna med vårt samgående. Vi kommer att meddela dig så fort vi har fler nyheter att dela med oss av!

Se fler nyheter