I förra veckan togs första spadtaget på Kattvikskajen i Hudiksvall där ett nytt bostadsområde i hamnen ska byggas. Arbetet som startas är byggandet av infrastruktur under mark och innefattar bland annat vatten, avlopp och självfallet även fjärrvärme. Här kommer Värmevärden kunna erbjuda hållbar värme till alla som väljer att bo och verka i den nya stadsdelen.

─ Vi ser fjärrvärme som ett hållbart och naturligt val i en ny modern stadsdel som kommer att uppföras under flera år framöver. Fjärrvärmen är en långsiktig investering i lokalt producerad värme med bra miljövärden och vi är stolta över att kunna erbjuda vår värme även till Kattvikskajen säger Håkan Bergman, Marknadschef på Värmevärden.

Kattvikskajen som är del två i ”Havsläge Hudik” har ett unikt läge med närhet till hav, centrum och resecentrum. Kajernas utformning ger plats för promenader, fiske och vila. Bland annat kommer du kunna fortsätta din promenad längs med havet hela vägen förbi vårt värmeverk ute på Djuped.

Läs mer om Havsläge Hudik och planerna på Kattvikskajen på Hudiksvalls kommuns hemsida. Ska du bygga på Kattvikskajen i Hudiksvall? Kontakta vår säljare, Jonny Östling.

Se fler nyheter