Om det är något vi lärt oss av pandemin och dess restriktioner så är det vikten av att få vara tillsammans. Trots att vi inte har fått träffats, har vi hittat nya sätt att vara tillsammans exempelvis genom digitala lösningar. Vår produkt och tjänst bygger på principen att vi är starkare tillsammans. Oavsett om vi ingår i ett industrisamarbete, är knutna till varandra genom ett fjärrvärmenät eller samarbetar som delägare i ett energibolag – så gör vi det tillsammans!

Något som däremot inte borde få vara tillsammans, är barn och cancer. Tyvärr är det alldeles för många barn och familjer i Sverige som drabbas av cancer och även om vi erbjuder många lösningar (i första hand knutet till energi) så har vi ingen lösning för cancer. Därför väljer vi att i år stötta en fond som jobbar med just det. Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver. Genom deras arbete kan fler barn och deras familjer få vara tillsammans!

Med det vill vi önska alla våra kunder och samarbetspartners en God Jul och ett Gott Nytt år!

Julledighet under jul-och nyårshelgerna

Du som kund kan alltid känna dig trygg med att värmen levereras till dig dygnet runt, året runt. Även om helgerna kommer, finns det alltid någon hos oss som bryr sig och jobbar för att du ska ha det varmt under din ledighet. Därför finns vårt journummer dit du kan göra din felanmälan dygnet runt, tel. 0200-75 16 66.

Vår växel och kundservice har i år julstängt den 23–26 december, men finns återigen tillgängliga i mellandagarna. Då är du varmt välkommen med dina frågor. I vår värmevärld är vi även lediga klämdagen den 7:e januari, frågorna du kommer på kvällen den 5:e får du därför spara och höra av dig med igen måndagen den 10:e januari.

Se fler nyheter