Med stort engagemang deltog besökarna under helgens mässa i vår tävling Gissa vikten på fjärrvärmeventilen. Närmast den faktiska vikten på 3593,4 g kom Jonny Åslin med sina 3615 g och knep därmed 1:a platsen. Stort grattis!

Leva Verka Bo 2 Leva, Verka Bo 1

Skratten avlöste varandra när deltagarna skulle gissa vikten på fjärrvärmeventilen under Leva Verka Bo mässan i Hudiksvall. Fjärrvärmeventilen jämfördes med allt från mjölk-och sockerpaket till barn, tuppar och gäddor. Vid något tillfälle fick en flicka verka som motvikt när föräldrarna försökte gissa vikten, till glädje för både dottern och oss på Värmevärden. Även om vikt-gissningarna sträckte sig över ett stort spann var alla dock eniga om att Hudiksvall definitivt var en av de två kommunerna i Gävleborg som hade de lägsta utsläppen från sin fjärrvärmeproduktion, kanske beroende av de ledande svarsalternativen (1. Bollnäs & Hudiksvall X. Söderhamn & Hudiksvall 2. Gävle & Hudiksvall). För er som var med och tävlade kan vi därmed berätta att svarsalternativ X var rätt.

 

Än en gång tack till er som besökte vår monter, ställde era frågor kring fjärrvärme och deltog i vår tävling! Missade ni att ställa de frågor ni funderat på, skicka ett mail till kundservice@varmevarden.se eller ring 0200-75 16 60 så hjälper vår kundservice dig direkt.

Se fler nyheter