Att stödja barn- och ungdomsaktiviteter på de orter som vi verkar är viktigt för oss på Värmevärden. Barnen är vår framtid och att de under sin uppväxt får möjlighet till en rik fritid med olika slags idrotts-och kulturevenemang tror vi kommer gynna dem i deras fortsatta utveckling. Det är bland annat även för barnens framtid som vi har valt att arbeta kontinuerligt med att minska det miljöavtryck som vi skapar här och nu, för att således kunna säga att vi bidragit till ett hållbart samhälle.

Värmevärden är stolta sponsorer till flertalet olika barn-och ungdomsföreningar och nytt för 2016 är att vi sponsrar:

Kopparbergs Bollklubb

Klubben som bildades 2010 är en sammanslagning av Kopparbergs FK, Kopparbergs HK samt Innebandyklubben Kopparberg. Deras mål är bland annat att bidra till en positiv utveckling av Ljusnarsbergs kommun samt ”ge möjligheten att uppleva gott kamratskap och en positiv laganda” något som värmer i våra Värmevärdenhjärtan och som vi därmed gärna uppmuntrar genom att sponsra dem.  Läs mer om Kopparbergs Bollklubb här.

KBK-logga

 

Julle United Dansförening Hudiksvall

”I Julle United ska alla få känna dansglädje efter sin egen förmåga och förutsättning. Föreningen strävar mot att genomsyras av hjälpsamhet, ödmjukhet och omhändertagande där alla ska känna sig välkomna. Föreningen vill välkomna alla, oberoende av bakgrund och förutsättning.” Dessa fantastiska ungdomar kom bland annat på 14e plats med Svenska Cheerdanslandslaget i VM i Orlando 2015, imponerande tycker vi på Värmevärden. Läs mer om Julle United här.

julleunited

 

Håsta IBK

Innebandy är många ungdomar i Hudiksvalls glädjeämne.  Föreningens målsättning är att ”alla ska få möjlighet att utvecklas till den nivå man önskar.” Under april tog Håsta IBKs förening även hem DM-guldet. Kul tycker vi på Värmevärden och är därmed stolta sponsorer även till dem. Läs mer om Håsta IBKs bravader och förening här.

hastaibk

 

Avesta OK Karnevalsloppet

I år firar Karnevalsloppet i Avesta 30 år och Avesta OK planerar lite extra festligheter. Detta tillfälle kan vi naturligtvis inte missa och sponsrar därmed detta härliga festlopp. Glöm inte skriva in 3 juni i din kalender. Läs mer om årets karnevalslopp och Avesta OK på deras hemsida.

avesta Ok

Finns din förening på någon av våra verksamhetsorter och vill bli sponsrad av Värmevärden eller dess dotterbolag? Hör av er till oss.

Se fler nyheter