För oss är det viktigt att du som kund ska kunna sköta dina energiärenden när det passar dig bäst. Därför utvecklar vi kontinuerligt Mina sidor för att tillgodose olika önskemål om funktionalitet. I den senaste versionen av Mina sidor har vi bland annat lagt till:

  • En startsida. Första sidan är tänkt att informera om ny funktionalitet på Mina sidor samt nå våra kunder med specifik information och nyheter.
  • Menyalternativet ”Hantera användare”. Här kan du hantera de användare som har tillgång till era Mina sidor genom att antingen lägga till eller ta bort.
  • Menyalternativet ”Förvaltning”. För de användare som blir kopplade till flera kundnummer öppnar sig menyalternativet ”Förvaltning”. Menyn är framförallt tänkt att underlätta för fastighetsförvaltare att kunna förflytta sig mellan kundnummer och på så vis ta del av statistik för alla anläggningar de ansvarar för.

 

Du loggar in på Mina sidor här: Mina sidor

Se fler nyheter