Med lång erfarenhet av energibranschen och med ett driv i att hitta effektiva lösningar tillsammans med kund, har Stefan tagit klivet från utvecklingsingenjör till säljare/kundansvarig.

Den 1 april fick orterna Torsby, Stöllet, Grums, Säffle och Kristinehamn en ny kundansvarig/säljare i form av Stefan Jägerhill. Stefan, som tar över efter Patrik Kämpe, har jobbat inom energibranschen hela sitt yrkesverksamma liv. Direkt efter skolan började han som stationstekniker på Ringhals och år 2000 började han på Birka Energi, det som senare kom att bli Värmevärden. Under dessa år har han arbetat som driftprojektledare, driftchef, gruppchef och närmast som utvecklingsingenjör. Som Stefan själv uttrycker det ”jag har jobbat med det mesta inom produktion, anläggning och projekt”.

Vad tycker du ska bli roligast med det nya jobbet?
‒ Att hitta miljöeffektiva lösningar med fjärrvärme, som är hållbara och kostnadseffektiva för kunden.

Något du vill säga eller förmedla om dig själv?
‒ Jag hoppas kunna förmedla både till nya och befintliga kunder den positiva känslan för fjärrvärmen och dess framtid som jag har, med tanke på dess långsiktighet, hållbarhet och som kostnadseffektiv energikälla.

 

Fritidsintressen
Träning, styrketräning och högintensiva pass.

Dold talang
Jag har tagit upp mitt gamla intresse att DJ:a. Jag spelar någon gång per månad på nattklubbar, lokaler, fester och bröllop. Spelar mest -80, -90 och -00 gamla hits.

Se fler nyheter