Samhället är i snabb förändring och helt beroende av energi. Det gör energibranschen till en viktig och högaktuell bransch att jobba i. Vårt mål “Att vara den ledande aktören i Sverige på hållbar värmeproduktion” kräver att vi har drivna medarbetare som vill tackla utmaningarna tillsammans med oss.

Värmevärden är ett litet företag med platt organisation som gör det möjligt för din röst att höras. Vi är stolta över att ha så många duktiga medarbetare med gedigen kompetens inom vår verksamhet. Vi vet att dina synpunkter och förslag är jätteviktiga för att Värmevärden ska kunna fortsätta utvecklas. 

Vi vill se dig växa

Ibland är det inte vad en person hittills har presterat som är det viktigaste, utan vad den kan komma att prestera i framtiden. När vi anställer dig gör vi det för att vi tror på dig och din potential. Det är viktigt för oss att du har vad du behöver för att hela tiden utvecklas. För när du växer, växer Värmevärden. 

För trygga medarbetare och en hållbar arbetsgivare

Vi gör alltid vårt bästa för att den som är ny på jobbet ska känna sig hemma så snart som möjligt. Trygga medarbetare gör ett bättre jobb. När vi nu genomföra vårt stora hållbarhetsarbete är alla med och bidrar, var och en där den bidrar bäst. 

Vi deltar i många samarbeten på högskolor och andra organisationer, bland annat för att få fler kvinnor att söka sig till energibranschen. Vi vet att vår bransch behöver fler kunniga personer med fler perspektiv. Att satsa på jämställdhet är att satsa på framtiden.

Jag är intresserad av att jobba hos Värmevärden