Om oss

Värmevärden är ett växande företag som levererar hållbara energilösningar till bostäder, industrier och lokaler. Verksamheten finns i 12 kommuner i Mellansverige och totalt har vi ca 100 anställda – alla engagerade för en trygg och säker leverans till våra kunder. I flera av våra nät finns ett nära samarbete med industrin på orten, på det sättet kan vi använda restvärme från industrin till att värma bostäder och lokaler, en miljövänlig och effektiv metod att tillvarata jordens resurser.

Värmevärden har en spännande tid framför sig då bolaget under våren 2021 påbörjat en sammanslagning tillsammans med energibolaget Adven, vilket gör den nya gemensamma verksamheten till en av de större energileverantörerna i Norden.

Ny söker vi ytterligare medarbetare till verksamheten i Nynäshamn – välkommen med på resan!

Ansök gärna redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Som drift- och underhållstekniker har du och dina fem kollegor det operativa ansvaret för att produktions- och distributionsverksamheten körs på ett optimalt och säkert sätt, och enligt gällande produktions- och underhållsplan. På fjärrvärmeverket arbetar utöver ledningsfunktioner även UH-tekniker i form av mekanik, el/instrumenttekniker och en underhållsingenjör – med vilka du har ett tätt samarbete. Du arbetar med standardiserade processer, optimerar och genomför lättare underhåll och reparationer och bistår vid större reparationer.

I dina arbetsuppgifter ingår också rondering och avvikelsehantering, där du rapporterar och korrigerar avvikelser och störningar i driften.

Tjänsten innebär tvåskift och med beredskapstjänst. På grund av beredskap krävs att du kan inställa dig inom 30 minuter.

Vem är du?

Du är utbildad driftstekniker från KY-utbildning, högskola eller universitet. Det är givetvis meriterande om du inriktat dig mot energibranschen. B-körkort är ett krav.

Att vara noggrann och strukturerad är naturligt för dig och du trivs att arbeta utifrån fastställda standarder och processer. Du jobbar gärna självständigt och är trygg i din roll som drift- och underhållstekniker men när det behövs det fungerar du även bra i samarbete med andra kollegor.

Du tar ansvar för arbetet med ständiga förbättringar och är aktiv i gruppens gemensamma arbetsuppgifter.

Sök tjänsten

Värmevärden samarbetar med Poolia i denna rekrytering. Frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Jenny Berg, 072-074 19 99. Länk till annonsen med information till hur du ansöker hittar du här.

Skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vi kontinuerligt intervjuar kandidater till denna tjänst.