Nu söker vi en Underhållstekniker till vårt kraftvärmeverk i Nynäshamn.

Om tjänsten

Som Underhållstekniker har du och dina kollegor det underhållsmässiga ansvaret för att produktions- och distributionsverksamheten kan körs på ett optimalt och säkert sätt, och enligt gällande produktions- och underhållsplan. På fjärrvärmeverket arbetar utöver ledningsfunktioner även drifttekniker som sin huvudsyssla har drift och tillsynsansvar på anläggningen – med vilka du har ett tätt samarbete. De arbetar med standardiserade processer, optimerar och genomför lättare underhåll och reparationer och bistår vid större reparationer.

I dina arbetsuppgifter ingår menkaniskt underhållsarbete i form av beredning och planering samt att i så stor utsträckning som möjligt genomförande. Du rapporterar och korrigerar avvikelser och störningar i arbetet samt modifierar processer och metoder.

Tjänsten innebär dagtid och med beredskapstjänst. På grund av beredskap krävs att du kan inställa dig inom 60 minuter.

Vem är du?

Du är utbildad drifts/underhållstekniker från KY-utbildning, högskola eller universitet. Det är givetvis meriterande om du inriktat dig mot energibranschen. B-körkort är ett krav.

Att vara noggrann och strukturerad är naturligt för dig och du trivs att arbeta utifrån fastställda standarder och processer. Du jobbar gärna självständigt och är trygg i din roll som underhållstekniker men när det behövs det fungerar du även bra i samarbete med andra kollegor.

Du tar ansvar för arbetet med ständiga förbättringar och är aktiv i gruppens gemensamma arbetsuppgifter.

Sök tjänsten

Värmevärden samarbetar med Poolia i denna rekrytering. Frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Jenny Berg, 072-074 19 99. Länk till annonsen med information till hur du ansöker hittar du här.

Skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vi kontinuerligt intervjuar kandidater till denna tjänst.