Vill du ha ett spännande och omväxlande sommarjobb? Älskar du att köra fordon – oavsett om det är en bil, gräsklippare eller hjullastare? Har du dessutom ett praktiskt handlag och känsla för service? Då har vi tjänsten för dig!

Adven Värmevärden söker en trevlig och självgående sommarjobbare under 8-10 veckor (Juni-Augusti) till Arlas anläggning i Vimmerby. Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Inför sommarperioden söker vi dig som tycker om att köra olika typer av fordon men som inte tvekar att hoppa ur maskinerna för att hjälpa till även med annat som behövs i vår verksamhet.
Exempel på uppgifter du kommer att hjälpa till med är:

* Gräsklippning
* Lossning av lastbilar
* Köra sopor med hjullastare
* Köra prover till reningsverk
* Spola tvätthallar
* Enklare underhåll
* Ronderingar av delar av anläggningen.

Vi kan erbjuda ett fritt och omväxlande arbete hos en stor och framgångsrik arbetsgivare.

Vem är du?

Vi söker dig som är hjälpsam, flexibel och noggrann. Du har förmågan att hantera ett fritt och omväxlande arbete och är bra på att planera och prioritera. För dig är det självklart att alltid hjälpa till där det behövs – oavsett om det är i eller utanför ett fordon. Därutöver är du praktiskt lagd, har B-körkort (krav), truckkort C (önskemål). Du har möjlighet att arbeta hela sommaren (ca 8-10 veckor) och bor inom rimligt pendlingsavstånd från Arlas anläggning i Vimmerby.

Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Om verksamheten

Du kommer att anställas av Adven Värmevärden och arbeta på Arlas anläggning i Vimmerby.

Arla har tillsammans med Adven påbörjat ett arbete med att energieffektivisera anläggningen bland annat genom att återvinna spillvärme som tidigare gick förlorad. Arla Foods i Vimmerby behandlar mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Adven är en ledande leverantör av vatten- och energitjänster i Nordeuropa.

Sök tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Adven/Värmevärden med Poolia. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Poolias hemsida.

Välkommen med din ansökan