I denna roll får du driva olika typer av projekt i en organisation med höga ambitioner inom energiomställning och resurseffektivitet i industrilösningar samt energianläggningar.

Adven/Värmevärden är nu i en fas där projektportföljen växer och söker därför efter fler tekniska projektledare till vår organisation. Du kommer att arbeta i ett företag med stark miljöprofil och framåtanda där man eftersträvar hållbarhet både i sina medarbetares utveckling och genom minskat klimatavtryck i verksamheten samt hos sina kunder.

Om tjänsten

Som projektledare vid enheten Anläggningsutveckling och projektledning kommer du att driva anläggningsprojekt; både inom ramen för företagets partnerskap med industrikunder där fokus ligger på resurseffektiva lösningar samt anläggningsutvecklingsprojekt där befintlig fjärrvärmeproduktion ersätts, eller byggs om ur ett långsiktigt perspektiv. Ditt ansvar blir att driva projekt från förstudie fram till färdig anläggning då överlämning sker till drift- och underhållsorganisation.

Du som projektledare är också delaktig i utveckling av arbetsmetoder, systemstöd och modeller kopplade till projektledning i Adven/Värmevärdens projektgrupp. Rollen innebär ett nära samarbete med kollegor, övriga enheter på företaget, konsulter och leverantörer. Hos Adven/Värmevärden blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Projektleda energianläggningsprojekt.
• Leda, samt genomföra, förstudier, planering och upphandlingar av nya större projekt – främst för ny- och ombyggnation av fastbränslepannor.
• Upphandla leverantörer, entreprenader och konsulthjälp till projektorganisationen.
• Leda konsulters, medarbetares och leverantörers arbete i faserna förstudie, planering, upphandling, genomförande och avslut.

Vem är du

Vi tror att du har en civilingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot energi, eller har motsvarande kunskaper. Du har färdigheter inom projektledning, upphandling och projektuppföljning. Du är van att leda eller delta i projektteam och har deltagit i olika projektfaser. Du har erfarenhet av värmeproduktion inom fjärrvärme eller processindustri. Du uttrycker dig väl i svenska och i engelska, såväl i tal som i skrift.

Sök tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Adven/Värmevärden med Qrios. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Qrios hemsida (#LI-MM). Vid frågor kontaktar du May Molin på Qrios, tfn 072-072 70 81 eller mejl may.molin@qrios.se.

Välkommen med din ansökan!