Hos Adven/Värmevärden trivs man och känner en stolthet över att vara en del av företaget! En anledning till det är att du har möjlighet att påverka genom att dina förslag och idéer värdesätts och tas till vara. Adven/Värmevärden är i ett expansivt läge där du kan göra din röst hörd.

Nu söker vi dig som är en serviceorienterad lagspelare av rang som vill vara med och skapa miljöeffektiva lösningar som både är hållbara och kostnadseffektiva för Adven/Värmevärdens kunder.

Välkommen till ett företag som tror på frihet under ansvar och som värnar om sina medarbetare samt ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget och sig själva!

Om tjänsten

I din roll kommer du att vara en central kontaktyta mot Adven/Värmevärdens kunder. Det handlar främst om B2B där kommuner, kommunala bolag och industrier är stora kundgrupper. Fokus är befintliga kunder men även marknadsbearbetning med nyprospektering ingår i ditt ansvar. Likaså kommer du att hantera inkommande förfrågningar från privata intressenter så som villaägare och bostadsrättsföreningar.

Som kundansvarig säljare agerar du rådgivande mot kunden. Du arbetar proaktivt med att analysera behov och förbrukningsmönster för att komma med förbättringsförslag för att skapa lösningar som gynnar både kunden och Adven/Värmevärden. Genom att värna om att ge kunden en optimal energilösning skapar du ett förtroende som bygger en stark och långsiktig kundrelation.

Det är en tjänst med ett stort eget ansvar som kräver både en god initiativförmåga och stark drivkraft för att utveckla region norr. I organisationen finns ytterligare fyra kundansvariga och tillsammans jobbar ni för att utveckla gemensamma arbetssätt och processer för att vara ännu mer effektiva på marknaden. Tjänsten innebär ca två resdagar per vecka.

Placeringsort: Västernorrland/Jämtlands län med önskvärd utgångspunkt Sundsvall eller Sollefteå

Vem är du?

Det här är en roll för dig som tidigare har arbetat med energifrågor – möjligtvis inom energisektorn eller fastighetssektorn. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk försäljning samt en teknisk utbildning.

Som person trivs du att vara i en roll där relationsbyggandet är en central del av arbetet. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som både har lätt för att arbeta i grupp likväl som självständigt. Du sätter alltid kunden i fokus och är mån om att hålla det du lovat. Vi ser att det är viktigt för dig med ordning och struktur i ditt jobb. Ditt arbete är långsiktigt och du arbetar för att fördjupa och bredda relationen med dina kunder. Samtidigt är du lyhörd och nyfiken på vad som händer runt om på marknaden och därigenom fångar du upp nya affärsmöjligheter.

Du har många olika kontaktytor både internt och externt och anpassar lätt retorik och budskap utifrån den du möter. Du är en van IT-användare och har en god svenska i både tal och skrift.

Sök tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Adven/Värmevärden med Poolia. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Poolias hemsida. Vid frågor kontaktar du Linus Blixt på Poolia, tfn 073-344 71 79 eller mejl linus.blixt@poolia.se.

Välkommen med din ansökan!