Är du redo för nästa utmaning som IT-projektledare, där du blir en del av en stor koncern och får vara en av våra nyckelspelare? Nu söker Adven/Värmevärden efter en ny kollega som vill växa och utvecklas tillsammans med koncernen, samtidigt som du kommer få jobba med viktiga frågor för ett hållbart samhälle och göra världen till en bättre plats.

Om tjänsten

I rollen som Junior IT-projektledare kommer du att stötta verksamheten i pågående förändringsarbete och IT-utveckling från idé till implementering. Du kommer primärt att ha ansvar för att driva projekt samt kravställa mot interna intressenter och externa leverantörer. Vidare kommer du att arbeta och samarbeta brett med övriga avdelningar inom koncernen, vi ser därför att du har erfarenhet av både mer traditionella IT-infrastrukturer, samt även molnbaserade lösningar (Azure).

Vi är ett värderingsstyrt företag där rätt processer som leder till rätt långsiktig lösning och IT-stöd. IT-projekten drivs primärt utifrån agila metoder där ständiga förbättringar är en naturlig del av vår vardag. Vi ser stora möjligheter för rätt kandidat att utvecklas och forma rollen över tid. Tjänsten tillhör avdelningen Process & IT som arbetar över samtliga avdelningar inom koncernen vilket innebär att resor förekommer beroende på uppdrag.

Vem är du?

För att trivas i rollen som projektledare tror vi att du är en driven och strukturerad person med teknisk kompetens.
Du är van att navigera i olika forum med olika typer av intressenter och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du har en ödmjuk inställning och är bekväm i att arbeta i en verksamhet i förändring. Du behöver även besitta en vilja att utveckla dig själv och vår verksamhet.

Vidare ser vi gärna att du:
• Har 1-3 års för rollen relevant arbetslivserfarenhet
• Innehar B-körkort
• Är bekväm i att prata och skriva på engelska.
• Har kunskap kring IT för att kunna kravställa experter inom IT.

Sök tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Start: Efter överenskommelse
Ort: Stockholm, Örebro eller Norrköping

I denna rekrytering samarbetar Adven/Värmevärden med Poolia. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Poolias hemsida. Vid frågor kontaktar du Jennifer Nilsson på Poolia, tfn 072-079 69 88 eller mejl jennifer.nilsson@poolia.se.

Välkommen med din ansökan!