Vill du bli Rickards kollega?

Verksamheten i Säffle utökas nu med en värmeproduktionsanläggning för förbränning av återvunna bränslen. Anläggningen är beräknad att tas i drift december 2021, här kan du läsa mer om Framtidssteget Säffle och följa bygget i realtid. Nu söker vi en Drift- och underhållstekniker till driften av både den nya anläggningen och till de redan befintliga.

Om tjänsten

Som drift- och underhållstekniker har du och dina kollegor det operativa ansvaret för att produktions- och distributionsverksamheten körs på ett optimalt och säkert sätt, och enligt gällande produktions- och underhållsplan. Du arbetar med standardiserade processer, optimerar och genomför lättare underhåll och reparationer och bistår vid större reparationer. I dina arbetsuppgifter ingår också rondering, bränslehantering, avvikelsehantering samt ständiga förbättringar av existerande processer och skapande av nya processer.

Tjänsten innebär beredskapstjänst. På grund av beredskap krävs att du kan inställa dig på anläggningen inom 30 minuter.

Vem är du?

Du är utbildad driftstekniker eller har motsvarande yrkeserfarenhet. Det är givetvis meriterande om du är inriktad mot energibranschen samt har erfarenhet av förbränning av återvunna bränslen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom energibranschen eller inom processindustri. B-körkort är ett krav.

Att vara noggrann och strukturerad är naturligt för dig och du trivs att arbeta utifrån fastställda standarder och processer. Du jobbar gärna självständigt och är trygg i din roll som drift- och underhållstekniker men när det behövs fungerar du även bra i samarbete med andra kollegor. Du tar ansvar för arbetet med ständiga förbättringar och är aktiv i gruppens gemensamma arbetsuppgifter.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i något underhållssystem och har datorvana.

Sök tjänsten

Värmevärden samarbetar med Poolia i denna rekrytering. Frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Jenny Berg, 072-074 19 99. Länk till annonsen hittar du här.

Skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vi kontinuerligt intervjuar kandidater till denna tjänst.