Är du på jakt efter en ny och spännande roll inom drift och underhåll samt innehar ett stort intresse för problemlösning? Då kanske det här är tjänsten för dig! Vi söker nu en drift- och underhållstekniker till Adven/Värmevärden i Hudiksvall.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som drift- och underhållstekniker jobbar du och dina kollegor för att produktionsanläggningarna drivs och underhålls på ett optimalt och säkert sätt enligt gällande produktions- och underhållsplaner.

Du arbetar med standardiserade processer för drift & underhåll som till exempel störningsbekämpning och ständiga förbättringar av processer och rutiner.

I tjänsten ingår mycket varierande arbetsuppgifter som t. ex förebyggande underhåll, reparationer och underhållsplanering. Övervakning och drift av anläggningar. Uppföljning och analys drift- och underhållsplaner. Driftrondering, tillståndskontroller, anläggningsutvecklingsprojekt.

I Driftområde Hudiksvall ingår anläggningar i Hudiksvall, Delsbo, Sörforsa, Iggesund och Friggesund.

Tjänsten är dagtid men skiftgång kan förekomma. Även beredskap ingår.

Vem är du?

Du är utbildad inom eller har erfarenhet av drift & underhåll. Det är givetvis meriterande om du inriktat dig mot energibranschen.

Att vara noggrann och strukturerad är naturligt för dig och du trivs att arbeta utifrån fastställda standarder och processer. Du är van att arbeta självständigt och eget ansvar för din roll och dina arbetsuppgifter. Du uppskattar dock även arbetet i teamet där du prestigelöst både ger och och tar hjälp. Din nyfikenhet och ditt genuina intresse för arbetet gör att du är kreativ och lösningsorienterad.

B-körkort är ett krav.

Sök tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Adven/Värmevärden med Poolia. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Poolias hemsida. Vid frågor kontaktar du Linus Blixt på Poolia, tfn 073-344 71 79 eller mejl linus.blixt@poolia.se.

Välkommen med din ansökan!