STOCKHOLM

Projektledare

Värmevärden är nu i en fas där projektportföljen växer och söker därför efter fler seniora tekniska projektledare till vår organisation.

NYNÄSHAMN

Drift- och Underhållstekniker till Nynäshamn

Är du utbildad drifttekniker, vill arbeta med att anläggningen körs på ett optimalt och säkert sätt, samt trivs med att arbeta utifrån fastställda standarder och processer? Då kan du vara den vi söker. Sök tjänsten redan idag!

AVESTA

Drift- och Underhållstekniker till Avesta

Har du erfarenhet från energibranschen eller processindustrin, vill arbeta med att anläggningen körs på ett optimalt och säkert sätt, samt trivs med att arbeta utifrån fastställda standarder och processer? Då kan du vara den vi söker. Sök tjänsten redan idag!

AVESTA

Underhållsledare till Avesta

Har du erfarenhet av att driva ett strukturerat underhållsarbete, vill arbeta med att driva ständiga förbättringar på ett engagerad och positivt sätt? Då kan du vara den vi söker. Sök tjänsten redan idag!

HUDIKSVALL

Drift- och Underhållstekniker till Hudiksvall

Är du utbildad inom, eller har erfarenhet, av drift & underhåll, vill arbeta med att anläggningen körs på ett optimalt och säkert sätt, samt trivs med att arbeta utifrån fastställda standarder och processer? Då kan du vara den vi söker. Sök tjänsten redan idag!