HASSELFORS

Drifttekniker till Adven Energilösningar i Hasselfors

Vill du arbeta som drifttekniker på vår anläggning i Hasselfors? Nu söker vi dig som är van att samarbeta och arbeta med driftuppföljning och analys. Du får gärna ha erfarenhet av fjärrvärme eller processindustri och ha arbetat inom drift

NYNÄSHAMN

Drifts- och underhållstekniker till Nynäshamn

Nu söker vi en Drift- och underhållstekniker till vårt kraftvärmeverk i Nynäshamn. Trivs du med att arbeta självständigt- men trots det kan samarbeta utifrån fastställda standarder och processer? Ansök redan idag då urval sker löpande!

ÖREBRO eller STOCKHOLM

HR-partner för konsultuppdrag

Har du gedigen erfarenhet inom HR-området, samt är van att självständigt driva ett konsultativt HR–arbete? Vi söker nu en HR-partner med kunskap inom HR-områdets olika delar, som även kommer att involveras i ett spännande integrationsprojekt.

AVESTA

Underhållsledare till Avesta

Är du skicklig på att driva förbättringar, jobba med arbetsplanering och problemlösning? Då söker vi dig till vårt värmeverk i Avesta.

VALFRI PLACERINGSORT

Senior projektledare

Har du tidigare arbetat med projektledning och trivs i en roll med stort ansvar? Nu söker vi dig med förmågan att driva och motivera.

VALFRI PLACERINGSORT

Projektingenjör

Är du civilingenjör och har kunskap inom värmeproduktion? Nu söker vi en projektingenjör som kommer att vara delaktig i anläggningsprojekt.