Sedan augusti 2020 arbetar Susanne Lampenius som chef för Anläggningsutveckling och våra utvecklingsteam hos oss på Värmevärden. Susanne har en civilingenjörsexamen i energiteknik med inriktning på process- & miljöteknik från Aalto-universitetet Finland och en bred erfarenhet från olika energiprojekt i Stockholmsområdet.

Innan Susanne började på Värmevärden arbetade hon i olika roller i projekt på Alstom, ÅF-Consult Oy, Ramboll Sweden samt senast på Adven Sweden AB. Som sig bör i den här branschen så är Susanne avfallsintresserad och har jobbat i alla olika projektfaser i avfallsprojekt som exempelvis Mälarenergis avfallspanna, asksystemet mellan Ragn-Sells och E.ON i Högbytorp och Stockholm Exergis nya avfallspanna i Högdalen.

Hur blev du intresserad av energi- och bränslefrågor?

…dfneanvefnvnfvnkf…..

Vad är ditt klimatbidrag?

…sngnasognadgjodamfd…

Vad gör du på fritiden?

Jag tycker om att upptäcka nya platser tillsammans med min sambo (bästa resmålet?). Vanligtvis brukar jag resa hem till släktens gemensamma sommarställe i Finland, men det fick jag låta bli i år. Natur och mat är två andra intressen – jag vandrar och springer och testar gärna nya restauranger och caféer. (Någon favorit? Indiskt etc?