Stefan Jägerhill började som driftingenjör men är sedan 2019 kundansvarig för våra kunder i Värmland & Västmanland. Under sina tjugo år i verksamheten har han hunnit testa flera roller.

Stefan började på företaget år 2000, som då ägdes av Birka Energi. Hans första tjänst var driftingenjör i tre år på Örebro kartongbruk. Sedan blev Stefan driftchef i cirka nio år med ansvar för Hällefors och Ljusnarsbergs fjärrvärmeanläggningar och lite senare tillkom Kristinehamns fjärrvärmeverk. 2010 bytte Stefan roll igen till utvecklingsingenjör för anläggningarna i region väst och från 2017 jobbade han centralt med större projekt och strategiska investeringar.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Att jag har kunnat utvecklas och byta roller inom företaget. I min nuvarande tjänst är det att få träffa så många positiva kunder som verkligen uppskattar produkten. Det är ett flexibelt uppdrag som passar mig väl eftersom jag är serviceinriktad som person.

Vad är ditt klimatbidrag?

Där jag kan påverka genom mina val så gör jag det. Jag handlar till exempel alltid ekologiskt och köper alltid svenskt kött.

Vad gör du på fritiden?

Träning, som styrketräning och cirkelpassträning, är mitt största intresse. Jag tycker också att det är kul att bygga och snickra. Dessutom brukar jag göra gig som DJ på en nattklubb i Örebro.