”Varje operation förändrar ett barns liv för alltid.”

Så avslutades det tackbrev som vi mottog när vi skänkte årets julgåva till Operation Smile. Var tredje minut föds ett barn i världen med läpp-, käk- eller gomspalt. Ofta tvingas dessa barn leva undangömda, utstå trakasserier och kan drabbas av undernäring och talsvårigheter. Operation Smile är en internationell hjälporganisation som hjälper dessa barn genom att bland annat bygga och driva permanenta kliniker som förutom att utföra operationer även kan erbjuda tandvård m.m.

Vår värme är ingen livsomvälvande del i någons liv, den bara finns där och gör sitt jobb – att år ut och år in värma dig och din fastighet. Det är få som tänker på hur vår värme faktiskt påverkar kanske inte den enskilda individen, utan samhället och världen som helhet. Värmen från Värmevärden är till 95 % framställd av förnybara och återvunna energikällor. Vi arbetar aktivt för att utveckla resurseffektiva samarbeten för att minska våra kunders energianvändning. Samtidigt har vi ett konkurrenskraftigt erbjudande för att fler ska välja, och fortsätta välja, just vår värme. Med hjälp av allt detta skapar vi samhällsnytta. Vi tar tillvara på sådant som går till spillo för att göra värme av det och vi försöker skapa ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Tack vare att du som kund väljer just vår värme så kan vi fortsätta utveckla den att bli bättre. Det möjliggör även att vi i juletid kan bidra till, eller till och med förändra, ett barns liv.

Vi önskar våra kunder och samarbetspartners en God Jul och ett Gott Nytt år! Tack för att vi år ut och år in får hålla er varma i juletid. Det är tack vare er som vi även kan sprida vår värme vidare till andra i världen. För värme kan spridas på flera olika sätt – inte minst genom ett barns leende.

 

Julledighet under jul-och nyårshelgerna

Du kan alltid känna dig trygg med att värmen levereras till dig dygnet runt, året runt. Även om helgerna kommer så finns det alltid någon hos oss som bryr sig och jobbar för att du har ska ha det varmt under din ledighet. Därför finns vårt journummer dit du kan göra din felanmälan dygnet runt, tel. 0200-75 16 66.

Vår växel och kundservice har i år julstängt den 21-26 december men i mellandagarna finns de åter igen tillgängliga. Då är ni varmt välkomna med era frågor.

Se fler nyheter