Fjärrvärme är en mycket speciell produkt – från ett enda värmeverk kan vi sprida värme till tusentals människor på samma gång. Men vår värme stannar inte inom ramen för våra fjärrvärmenät, för oss är det nämligen viktigt att i juletid sprida värme till fler. Därför har vi de senaste åren valt att skänka pengar till en organisation, eller insamling, som med en värmande hand värnar om de minsta i vår värld. I år har vi valt att skänka pengar till Världens Barn.

varldens-barn-julkort-2016

Världens Barn är en insamling som genomförs av Radiohjälpen i samarbete med flertalet organisationer i ”Världens Barn-familjen”.  Varje år stödjer Världens Barn ca 100 olika projekt i världen där pengarna går till allt från läkarvård, mat, kläder och även värme. Exempelvis räcker 740 kr till en braskamin som kan värma ett helt klassrum på vintern. Så sprid din egen värme till fler och skänk en gåva till Världens Barn. Det är något vi uppmanar alla dem som vill skänka en julgåva till oss.

Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Julledighet under jul- och nyårshelgerna

Du kan alltid känna dig trygg med att värmen levereras till dig dygnet runt, året runt. Även om helgerna kommer så finns det alltid någon hos oss som bryr sig och jobbar för att du har ska ha det varmt under din ledighet.

Den 23 december har vår växel/kundservice stängt. I mellandagarna är öppettiderna som vanligt, helgfria vardagar mån-tors 9-16, fre 10-15 med lunchstängt mellan kl 12-13.

Felanmälan går att göra dygnet runt till vår jourservice, tel. 0200-75 16 66.

Se fler nyheter